The project locates in a future residential community with house, villa and high-rises. The site is programmed into four areas: entry area, sales center garden, interactive children's playground and sample room entrance area. Different visiting experience is created in different area in order to provide a rich and positive image of the future community. The image of Pujiang river is integrated into the water feature in the entry area; a ginkgo tree groove and mountain sculpture is designed in the sales center garden; a series of children's play structures in placed in the playground including: water intake device, fun play box, music swing and music maze. In sum, with all the interactive devices, the project reflects a modern community garden that integrates nature, art, technique and promotes people's participation.
东原逸墅项目未来将是一个由别墅、洋房、高层组合而成的住宅社区。我们根据场地条件将示范区分为主入口、售楼处庭院、儿童互动体验区、样板房入口四个部分。在每个部分中我们都因地制宜的营造出其独特空间氛围,给游走于其中的人们对未来的社区生活产生积极而丰富的的遐想。与此同时我们还为每个场地注入不同的景观元素,以形成对其独一无二的记忆与互动体验,例如主入口的“浦江”水景;售楼处庭院的银杏林与“空山”雕塑;儿童互动体验区的螺旋水台、缤纷盒子、音乐秋千、音乐迷宫等,并且其中的互动装置将在示范区局部拆除后移至全区活动场地中继续使用。从而创造出一个自然、艺术、科技、参与相互交叠的现代住宅示范区。


Copyright © 2019 Z+T Studio, Landscape Architecture   ICP证:沪ICP备17036610号