Hangzhou/ 2015/ 6000 m²

The project site is in the intersection of ganjiang district and yuhang district. The site is surrounded by construction fields. A 20m thick green belt is in the south of the site. The key is to invite people into the sales center and create a graceful visiting experience under the noisy surrounding condition. We decided to use free-standing wall and acrylic screen with plants to create the space. Curved wall with water feature is utilized for project demonstration and guidance. Visitors walk into the sales center through several raised terraces with an experience of ceremony. The outdoor negotiation zone provides possibilities of other commercial activities.

杭州卓越蔚蓝领秀项目位于杭州江干区与余杭区交界,被华鹤路划分为两个地块,项目总占地面积为11ha,分为两期开发。示范区面积0.6ha,四周多为工地,南侧有近20米厚的绿化分隔带。如何将看房者引导入售楼处,并在周边环境嘈杂的情况下创造优雅的游园体验,是我们在设计之初一直在考虑的问题。通过几次设计讨论后,确定设计用景墙、亚克力屏风及绿色种植围合活动空间,并采用弧形景墙与水景进行项目的展示与引导。游人穿过弧形景墙进入示范区后,通过逐级抬高的几层台地步道以充满仪式感的方式进入售楼处进行活动。售楼处后面的户外洽谈区与客户体验区为其他商务活动提供了场所。

Copyright © 2019 Z+T Studio, Landscape Architecture   ICP证:沪ICP备17036610号